Shaniqin järjestämä minivaihto on siirtynyt toiseen vaiheeseen, mietintä- ja työstämismyssyn alle. Pakettien tavaroista syntyy yhtä ja toista.

Valkoinen helmi halusi tulla lampunjalaksi ja muovikorkki varjostimeksi. Lisänä ruuvi ja metallipyörylöitä. Kauniista helmestä tein maljakon ruusulle.


Nämä kolme helmeä taas päätyivät hajuvesipulloiksi. Omista helmistä tein vähän lisuketta. Alustana on Tiinan materiaaleissa ollut huopapyörylä, jonka reunustin koristenauhalla.

 

Huopatähdistä ja lahjapaperin kuvista tuli taulut lastenhuoneen seinälle.

Pöydällä olevan lampun kupu on peräisin suklaarasiasta, reunus on pöytätabletin reunasta purettu suikale, kuvun päällä on kukkakuvio ja sivussa nuotteja. Nyt ei puutu enää kuin piano - lamppu on jo. Omista varastoistani löytyi lampunjalka eli paperihelmi ja puunappi.

Hattuja en voi vastustaa, niitä tulee usein ostettuakin, mutta en kuitenkaan itse osaa pitää kuin myssyjä. Niinpä nytkin piti pari hattua väkertää. Kun näin molemmat materiaalit, niin heti olivat hattujen mallit selvillä. Liilan värinen sulkineen (onkohan tuo pidempi riikinkukon sulkaa) on juhlakäyttöön ja niinestä virkattu taas arkisempiin touhuihin.